MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Vinduesmarkiser

 

Den intelligente klimabeskytter for både miljøet og for hjemmet: markilux' vinduesmarkiser tempererer, køler, holder på varmen og beskytter. Vinduesmarkiser fra markilux skaber det perfekte klima uanset vejret og kommer med intelligent teknologi og æstetisk design. Alle elsker solen, men alle har også brug for at lukke den ude en gang imellem. markilux’ vinduesmarkiser er den nemmeste måde at opnå sollys i de ønskede doser.

 

markilux 876

markilux 876 er til de store planer, for den giver vinduer med op til 600 centimeters bredde rigelig beskyttelse mod solen og nysgerrige blikke. markilux 876 kommer i et diskret design med en kassette, der kun måler 130 millimeter. Gastrykfjedre sørger for, at dugen sidder perfekt, samt at markisen er støjsvag, når den kører op eller ned.

Det er muligt at få markilux 876 leveret med Tracfix-systemet som tilvalg. Det sikrer en perfekt dugføring i siderne. Den motoriserede udgave kan let integreres i husets automatik og gør det nemt og bekvemt at bruge markilux 876.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 876.

 

 

markilux 740/840

markilux 740 (med kantet dugkassette) eller markilux 840 (med rund kassette) er den perfekte kombination af vertikal- og faldarmsmarkise: I den øverste del dannes stor skygge og visuel beskyttelse, og i den nederste del kan klima og lysindfald altid tilpasses dine ønsker. Gastrykfjedre i faldarmene sørger for, at dugen sidder stabilt.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 740/780.

 

 

 

markilux 893

markilux 893 mestrer at være undtagelsen fra reglen og giver trekantede vinduer eller ovenlys skræddersyede solbeskyttelse. markilux 893 kan monteres vertikalt, horisontalt eller på skrå, og et særligt spændesystem sørger altid for, at dugen sidder perfekt.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 893.

 

 

markilux 620/625

Markilux 620 og 625 screen markiser er en fryd for øjet med deres optimerede, rene designlinier og moderne look, som passer perfekt ind i tidens arkitektur.

 

Produktdetaljer

Flere oplysninger om markilux 620/625.

Mogens Rasmussen A/S

  • Industrivej 3B
    DK-5500 Middelfart

  • Telefon: 64418033
  • Email: mra@mras.dk

Social media