Vægpaneler

 

I moderne byggeri anvendes glasflader og andre hårde materialer, der tilsammen reducerer mulighederne for at skabe gode akustiske forhold. Som supplement til loftfladen, der traditionelt anvendes til at regulere lyden, er der udviklet elementer specielt udformet til montering på væggen.

Vægpanelerne kombinerer tradition med nytænkning samt avanceret design med intelligent funktionalitet. De robuste vægelementer kan anvendes til at supplere det æstetiske helhedsindtryk og er samtidig med til at skabe de ideelle akustiske forhold.

Vægpanelerne fås med flere forskellige finishes og stilarter, og kan derfor tilpasses til arkitektens ønske for rum-indretningen.

Med mulighed for flere forskellige overfladebehandlinger og stilarter gives en stor grad af frihed i forhold til indretning og design af rum.

Praktisk nytænkning har resulteret i en løsning hvor vægpanelerne udfylder flere funktioner på én og samme gang.

Mulighederne er uendelige.

Perforeringen er lavet af stålplade, der kan håndtere indendørs og udendørs miljøer. Efter perforering dannes pladerne i kassetter, som derefter monteres på et skjult tømrerværk. Hvis billedet skal bruges som lydabsorber, leveres patronen med passende absorberende materiale. Billederne kan også være designet til at hænge på væggen som et almindeligt bord og derefter blive en dekorativ og unik vægabsorber.

Mogens Rasmussen A/S

  • Industrivej 3B
    DK-5500 Middelfart

  • Telefon: 64418033
  • Email: mra@mras.dk

Social media