MRAS A/S leverer bæredygtige loftsystemer, facadesystemer og solafskærmning. Lofter, der sikrer optimalt akustisk miljø, robuste facader med stor designfrihed og solafskærmning for det bedste lysindfald.

Ribblamel 2540 Sport

 

Itaab Ribblamell er et lineært og stilfuldt loft, der giver mange muligheder for variation. 

Itaab Ribblamell 2540 sport er et panel, der er udviklet til at fungere i sportshaller eller i andre rum, hvor man ønsker en hundrede procent sikkerhed. Som den eneste producent har Itaab en 2540 panel, der er testet i henhold til DIN 18032-3 og godkendt til sportshaller. 2540 Sport er lavet af stål. Paneldesignet, såkaldt boxpanel, gør det meget stærkt og kan håndtere stød fra bolde etc.

Gennem et låsesystem er hvert panel låst til understøtningen og falder ikke ned, hvis det udsættes for ydre påvirkninger.

Panelerne kan udstyres med akustisk regulerende absorbent på toppen.
Panelet kan leveres i længder op til 5000 mm. og monteret på udstansede profiler, der kan stanses med et hvilket som helst c / c.

 

Farve

Hvid 500. Kan også bestilles i enhver NCS farve, i materialets naturlige farve eller folie i ethvert træmønster.

 

Vedligeholdelse

Loftet har en hård og glat overflade, der er snavsafvisende. Rengøring sker med en fugtig klud eller svamp og om nødvendigt med en mild sæbeopløsning. Undgå for våd rengøring af perforerede lofter, da det sorte lydfilter kan misfarve overfladelaget.

 

Produktdetaljer

Yderligere detaljerede oplysninger findes på Itaab.

Mogens Rasmussen A/S

  • Industrivej 3B
    DK-5500 Middelfart

  • Telefon: 64418033
  • Email: mra@mras.dk

Social media