Luk vindue
Architectural Products
Nyhedsoversigt
 

Mogens Rasmussen flytter til en ny adresse

Vi er flyttet til en ny adresse - fremover finder I os på Industrivej 3B, 5500 Middelfart. Her har vi taget nye og større lokaler i brug. 

Vi har også fået et nyt logo, men ellers er alt ved det gamle og vi kan stadig nås på telefon 6441 8033.

Nyt logo - ny adresse - samme firma.

 

 


 
 

Velkommen til Terje Holmsted Jensen

Det glæder os at kunne byde velkommen til Terje Holmsted Jensen, som pr. 1. november er ansat hos Mogens Rasmussen A/S som projektleder.

Terje Holmsted Jensen er uddannet Maskintekniker og har 8 års erfaring med solafskærmning, ordrebehandling og projektledelse fra Faber/HDAPS.

Tag godt imod Terje. Vi byder ham velkommen i vores team og ser frem til et spændende samarbejde.

Sidder du allerede nu med projekter, som kræver Terje Holmsted Jensens ekspertise, er du velkommen til at kontakte ham på tlf. 2999 2493 eller på mail thj@mras.dk

 


 
Mogens Rasmussen A/S bliver eneforhandler af Hunter Douglas i Danmark
Efter knap 115 år er det besluttet, at Hunter Douglas Architectural Projects Scandinavia ApS i Ryslinge afvikler alle aktiviteter. Mogens Rasmussen A/S, der gennem mange år har været agent for Hunter Douglas B.V. assisterer med færdiggørelse af projekter og bliver i den anledning eneforhandler til projektmarkedet i Danmark.

Siden 2010 har Hunter Douglas Architectural Projects Scandinavia produceret og leveret solafskærmning i Danmark, men nu afvikler virksomheden sine aktiviteter i Danmark, og fremover vil det være Middelfart-firmaet Mogens Rasmussen A/S, der står for forhandlingen af produkterne til projektmarkedet.

Solafskærmningsvirksomheden i Ryslinge startede i 1900 ved Chresten Faber, i 2010 blev virksomheden opkøbt af hollandske Hunter Douglas B.V. og blev derefter delt i detail og erhverv. Detaildelen er i dag lagt sammen med WH Produkter i Odense og sælger fortsat produkter under Faber-navnet.

Kontraktafdelingen hos Faber forblev i Ryslinge og skiftede i 2012 navn til Hunter Douglas Architectural Projects Scandinavia ApS. Det er denne del af virksomheden, som nu afvikles.

Mogens Rasmussen A/S i Middelfart forhandler foruden solafskærmning også lofter og facader fra Hunter Douglas. Mogens Rasmussen A/S ser denne mulighed som et klart løft til at styrke og udvikle indsatsen på det danske marked med produkter fra Hunter Douglas B.V.


 
 

 

Mogens Rasmussen støtter Projekt Hjertestarter

Mogens Rasmussen støtter Projekt Hjertestarter i samarbejde med Middelfart Kommune. 
 
Læs mere på www.kunstenatreddeliv.dk 
 

 
 
PRESSEMEDDELELSE

Ny ejerstruktur hos MRAS

Pr. 28. februar 2014 er Jan Frydenlund efter eget ønske udtrådt som partner i Mogens Rasmussen, Middelfart A/S (MRAS). Jan Frydenlund udtræder samtidig af ledelsen og fratræder sin stilling som ansvarlig for forretningsområderne lofter, lydmaskering og akustikløsninger.  
 
"Jans farvel sker efter et 15 år langt, godt samarbejde og efter 12 års medejerskab. Vi ønsker Jan god vind fremover med karrieren i en ny branche", siger adm. direktør Peter Gjerløff, der overtager Jan Frydenlunds aktiepost og herefter er eneejer af virksomheden.
 
Den ændrede ejer- og ledelsesstruktur får ingen praktisk betydning for forretningen. Alle aktiviteter inden for både lofter, lydmaskering og akustikløsninger vil blive videreført med uformindsket fokus og professionalisme – parallelt med vore øvrige kerneområder, facader og solafskærmning", fastslår direktøren.
 
Mogens Rasmussen, Middelfart A/S (MRAS) tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for akustikløsninger, facadeløsninger og solafskærmning. Virksomheden er leverandør til den del af byggevaremarkedet, der lægger vægt på høj teknisk kvalitet og et moderne, funktionelt design – og er i processen fra ide til realitet behjælpelig med professionel teknisk vejledning og rådgivning. Som agent for HunterDouglas Architectural Products, Armstrong Building Products, Pinta Acoustic, Itaab, CE Produkter og Rodeca forhandler MRAS Europas største sortiment af akustiske metallofter, facadebeklædning og solafskærmning.
 
 

 
 
Vi ved, et billede siger mere end 1000 ord
Hos Mogens Rasmussen A/S ved vi, at et billede siger mere end 1000 ord. Derfor byder vi jer indenfor i de inspirerende projektgallerier fra vore leverandører, hvor I finder inspiration til design og anvendelsesmuligheder af produkter indenfor akustikløsninger, facadesystemer og solafskærmning.
 
Fremover finder I vej til gallerierne via menuen til venstre.
 
 
God fornøjelse.

 
Rodeca multi-væg facader – design med lys og farve
Ikke uden grund har arkitekter verden over taget RODECA’s Multi-væg facadepaneler til sig. De translucente paneler åbner en bred vifte af kreative muligheder, når der skal leges med farver og lyset skal inviteres indenfor.
RODECA’s lysgennemtrængelige facadeplader skaber spændende arkitektoniske muligheder. Panelerne i polycarbonat leveres i et væld af farver og i flere tykkelser. Materialet er resistent overfor slag og belastninger, men ikke desto mindre yderst kosteffektivt.
 
Find inspiration i Rodecas nye image katalog. I finder det i brochureafsnit - du finder det her.

 
Hunter Douglas ”New Impression” - En hyldest til innovativt arkitektur
Hollandske Hunter Douglas har udgivet den første udgave af en omfattende bog, som på indbydende vis præsenterer en lang række internationale arkitektoniske projekter, hvor den mere end 60 år gamle og verdensledende virksomheds produkter, indenfor solafskærmning, facade systemer og loft systemer, er anvendt.
Bogen hedder ”New Impressions” og er et rent overflødighedshorn af showcases til inspiration. Udgivelsen er en hyldest til innovativt design og arkitektur, men præsenterer naturligvis samtidigt Hunter Douglas’ produkter – deres design, funktionalitet og komfort - anvendt i praksis i eksklusivt arkitektur, når den præsenterer sig smukkest.
Vi får mere end 100 siders indbydende projekter, fra hele verden, som på forskellig vis har anvendt Hunter Douglas’ kvaltitetsprodukter.
Nyd bogen – den kan downloades fra vores brochureafsnit - du finder det her.
Rigtig god fornøjelse.

 
Island Ceilings - flådelofter fra Armstrong
Med Island Ceilings flådelofter fra Armstrong kan arkitekter, designere med flere, for alvor skabe den perfekte balance mellem praktisk og innovativt design.
 
Produkterne placerer sig i den absolutte eksklusive ende og udmærker sig især unikt ved sine akustiske egenskaber. I udviklingen af Island lofterne har Armstrong ladet sig inspirere af kravet om fleksible arbejds- og opholdsrum, behovet for stor akustisk komfort, samt ønsket om et æstetisk smukt og venligt interiør.
Island Ceilings opfylder alle ønsker. Resultatet er smukke og praktiske arbejdsmiljøer, som virker rolige og behagelige på dem der opholder sig heri.
 
Island Ceiling må bestemt være til stor inspiration for den kreative arkitekt.
Downloades brochure fra vores brochureafsnit - du finder det her.

 
Nyt katalog fra Armstrong
Det nye hoved katalog fra Armstrong er udkommet. Kataloget samler alle nuværende og nye systemer.
Find f.eks spændende systemer, som flådelofter med eller uden de unikke AXIOM profiler.
Brochurerne er at finde under vores brochureafsnit og kan bestilles ved henvendelse til vores kontor eller downloades direkte her fra hjemmesiden.  
 

 
Akustikløsninger
... uro, støjende børn og teknisk udstyr er med til at skabe et dårligere arbejdsmiljø. Dårlig akustik skyldes altid hårde overflader i rummet, der reflekterer lyden så meget at den breder sig i rummet og er længe om at dø ud. Alle flader i rummet kan behandles - se vores mange akustikløsninger og bliv inspireret til projektet.